De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem zorgde vorig jaar al voor muziek tijdens 'Reveil’ op de begraafplaats van Appelterre.
Claudia Van den Houte De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem zorgde vorig jaar al voor muziek tijdens 'Reveil’ op de begraafplaats van Appelterre.

Reveil brengt sfeer op drie Ninoofse begraafplaatsen op Allerheiligen

Drie Ninoofse begraafplaatsen worden op Allerheiligen bij zonsondergang ondergedompeld in een warme gloed van ingetogen muziek, poëzie en lokale levensverhalen tijdens ‘Reveil’.

Ninove doet al voor de vierde keer mee met het initiatief, dat dit jaar de Vlaamse Cultuurprijs won. Op drie begraafplaatsen neemt de plaatselijke harmonie op 1 november het voortouw voor een Reveil. Op de begraafplaats van Appelterre-Eichem (J.B. Van Langenhaeckestraat / Molenveldweg) slaan vanaf 17 uur de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia, de Gezinsbond, koor Sint-Gertrudis, koor In Dulci Jubilo 2000, toneelvereniging WIK, Samana, de Strijdersbond voor de Vrede, KVLV en KWB de handen in elkaar.

Op de begraafplaats van Aspelare in de Daalstraat nemen KEVA en het Davidsfonds vanaf 16 uur het voortouw en op de begraafplaats van Meerbeke in Hemelrijk zorgen vanaf 17 uur de Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia en stadsdichter Willie Verhegghe voor beleving.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer