De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem zorgde vorig jaar al voor muziek tijdens 'Reveil’ op de begraafplaats van Appelterre.
Claudia Van den Houte De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem zorgde vorig jaar al voor muziek tijdens 'Reveil’ op de begraafplaats van Appelterre.

Reveil brengt sfeer op drie Ninoofse begraafplaatsen op Allerheiligen

Drie Ninoofse begraafplaatsen worden op Allerheiligen bij zonsondergang ondergedompeld in een warme gloed van ingetogen muziek, poëzie en lokale levensverhalen tijdens ‘Reveil’.

Ninove doet al voor de vierde keer mee met het initiatief, dat dit jaar de Vlaamse Cultuurprijs won. Op drie begraafplaatsen neemt de plaatselijke harmonie op 1 november het voortouw voor een Reveil. Op de begraafplaats van Appelterre-Eichem (J.B. Van Langenhaeckestraat / Molenveldweg) slaan vanaf 17 uur de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia, de Gezinsbond, koor Sint-Gertrudis, koor In Dulci Jubilo 2000, toneelvereniging WIK, Samana, de Strijdersbond voor de Vrede, KVLV en KWB de handen in elkaar.

Op de begraafplaats van Aspelare in de Daalstraat nemen KEVA en het Davidsfonds vanaf 16 uur het voortouw en op de begraafplaats van Meerbeke in Hemelrijk zorgen vanaf 17 uur de Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia en stadsdichter Willie Verhegghe voor beleving.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer