Het nieuwe inspraakplatform van de stad Ninove op mijn.ninove.be.
repro CVHN Het nieuwe inspraakplatform van de stad Ninove op mijn.ninove.be.

Stad peilt naar ideeën inwoners voor “modern Ninove” met nieuw inspraakplatform

De stad Ninove heeft een nieuw inspraakplatform opgestart waarmee ze de inwoners naar ideeën vraagt voor een “modern Ninove in de toekomst”. 

Via  www.mijn.ninove.be kunnen inwoners nog tot en met 23 augustus ideeën lanceren voor hun stad. Het platform bevat zes grote thema’s waarover de Ninovieters hun ideeën kunnen geven. Het gaat om ‘Thuis in Ninove’, ‘Veilig in Ninove’, ‘Kansrijk Ninove’, ‘Ondernemen in Ninove’, ‘Ontdek Ninove’ en ‘Op weg in Ninove’. De stad zal de resultaten tussen 23 augustus en 15 september verwerken en plant rond begin oktober feedback te geven over de ideeënronde. De stad is van plan om nog vaker zo’n ideeënrondes te houden en de inwoners te bevragen rond deelprojecten of andere gebeurtenissen waarbij ze inspraak van de burger zeer nuttig en gewenst vindt.

Maandag was de eerste dag dat inwoners ideeën konden lanceren. Enkele inwoners deden al voorstellen, zoals onder meer het vernieuwen van de fietspaden en voetpaden in Aspelare. Zes jaar geleden lanceerde de stad al ‘www.ninovespreekt.be’, een website waarop inwoners konden reageren op elk onderdeel van haar toenmalige bestuursakkoord. Die had echter maar een matig succes.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Gaston FOUBERT

    Heeft 40% niet aangegeven wat de inwoners willen en toch worden die genegeerd....

Lees meer