11 Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia, met achter hen de koren Sint-Gertrudis en In Dulci Jubilo 2000 op de begraafplaats in Appelterre.
Claudia Van den Houte Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia, met achter hen de koren Sint-Gertrudis en In Dulci Jubilo 2000 op de begraafplaats in Appelterre.

Warme sfeer op begraafplaats tijdens ‘Reveil’

Drie Ninoofse begraafplaatsen werden op donderdag 1 november bij zonsondergang ondergedompeld in een warme sfeer tijdens ‘Reveil’.

Op de begraafplaatsen van Appelterre-Eichem, Aspelare en Meerbeke zorgde telkens een lokale harmonie voor een gemoedelijke ambiance. Zo zorgde KEVA voor muziek op de begraafplaats van Aspelare. In Meerbeke was dat de Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia. Nieuwkomer dit jaar was de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem. Zij sloeg de handen in elkaar met verschillende lokale verenigingen. Zo zongen de koren Sint-Gertrudis en In Dulci Jubilo 2000 verschillende liederen en brachten leden van de toneelvereniging Willen Is Kunnen (WIK), Samana en de Strijdersbond voor de Vrede een mooie tekst of een verhaal.

11 De koren Sint-Gertrudis en In Dulci Jubilo 2000 zongen verschillende liederen.
Claudia Van den Houte De koren Sint-Gertrudis en In Dulci Jubilo 2000 zongen verschillende liederen.
11 Leden van de toneelvereniging 'Willen is Kunnen' lezen een tekst voor.
Claudia Van den Houte Leden van de toneelvereniging 'Willen is Kunnen' lezen een tekst voor.
11 De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem zorgt voor muziek tijdens 'Reveil'.
Claudia Van den Houte De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem zorgt voor muziek tijdens 'Reveil'.
11 De aanwezigen genieten van de muziek van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem.
Claudia Van den Houte De aanwezigen genieten van de muziek van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem.
11 Verschillende mensen brachten een verhaal of een mooie tekst.
Claudia Van den Houte Verschillende mensen brachten een verhaal of een mooie tekst.
11 De dirgent begeleidt de koren Sint-Gertrudis en In Dulci Jubilo 2000.
Claudia Van den Houte De dirgent begeleidt de koren Sint-Gertrudis en In Dulci Jubilo 2000.
11 Marcel van de Strijdersbond voor de Vrede leest een tekst voor.
Claudia Van den Houte Marcel van de Strijdersbond voor de Vrede leest een tekst voor.
11 De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem zorgt voor een gemoedelijke sfeer op de begraafplaats.
Claudia Van den Houte De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem zorgt voor een gemoedelijke sfeer op de begraafplaats.
11 De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem en de koren Sint-Gertrudis en In Dulci Jubilo 2000 sloegen de handen ik elkaar voor reveil.
Claudia Van den Houte De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem en de koren Sint-Gertrudis en In Dulci Jubilo 2000 sloegen de handen ik elkaar voor reveil.
11 De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem en de koren Sint-Gertrudis en In Dulci Jubilo 2000 sloegen de handen ik elkaar voor reveil.
Claudia Van den Houte De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Appelterre-Eichem en de koren Sint-Gertrudis en In Dulci Jubilo 2000 sloegen de handen ik elkaar voor reveil.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer