Dries (27) en Robbe (19) De Ceuster werden zondag dood teruggevonden op hun hotelkamer.
RV Dries (27) en Robbe (19) De Ceuster werden zondag dood teruggevonden op hun hotelkamer.

Exclusief voor abonnees

Stierven broers in Firenze aan overdosis medicijnen? “Jongeren gebruiken pijnstiller als surrogaat voor heroïne”

Een overdosis zware pijnstillers. Dat is wellicht wat de Kempense broers Dries (27) en Robbe De Ceuster (19) fataal is geworden. Hun vader vond hen tijdens een citytrip in Firenze dood in hun hotelkamer, met naast hen een medicijnverpakking waaruit 42 pillen ontbraken. "Opioïden worden in de VS al langer gebruikt als surrogaat voor heroïne. We vrezen dat die rage nu ook overwaait naar Europa."

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • karl van dyck

    Dan staan we er goed op. Heb zelf een zoon van 22 jaar en studeert nog en heb hem verteld dat hij dat op zijn eigen tempo moet doen,wat is een jaar of twee langer studeren als je later iets kan doen wat je graag doet. En dat je niet de MEUTTE moet volgen waar de overheid ons induwt tegen een snelheid van 200 km/ uur. Jongeren kunnen niet meer mee en zoeken allerlei roesmiddelen om te ontsnappen aan de waanzin waar de wereld momenteel inzit.

  • Johan Vervaeck

    Heel erg als je niet meer weet waarmee je nog gelukkig kan zijn.

Lees meer