De presentatoren van Qmusic bij het Beach House
Qmusic De presentatoren van Qmusic bij het Beach House

10 dingen die je nog niet wist over het Q-Beach House

Zondag sluit het Q-Beach House om 22 uur haar deuren. De Qmusic-dj’s hebben twee maanden lang live radio gemaakt vanop het strand van Oostende en keren nu maandag terug naar de studio in Vilvoorde. Tijd om terug te blikken en tien opmerkelijke weetjes te verkondigen.

1. In totaal zijn er 46.800 minuten live radio gemaakt vanuit het Q-Beach House

2. Er zijn 275.000 bezoekers langsgekomen

3. Qmusic-dj Vincent Fierens hielp drie koppels met hun huwelijksaanzoek aan het Q-Beach House

4. In totaal hebben 26 artiesten opgetreden aan het Q-Beach House, waaronder vier Sunset Concerten en één Beach Party. Zo kwamen onder andere Gers Pardoel, Alvaro Soler, Laura Tesoro, Suzan & Freek en Duncan Laurence langs.

5. Qmusic deed voor de eerste keer het Foute Sunset Concert met De Romeo’s, Willy Sommers en Dorothee Vegas & Like Maarten. Er kwamen maar liefst 12.000 feestvierders op af.

6. De favoriete cocktail van de Q-luisteraar was de Mojito. Die steekt er met 10.000 verkochte stuks met kop en schouder boven uit

7. De favoriete hapjes waren nacho’s en bitterballen

8. Qmusic ging volledig plastiekvrij en verving 125.000 plastieken rietjes, 60.000 plastieken verpakkingen van snoep en gadgets, en 15.000 plastieken bekers door duurzame alternatieven.

9. De Qmusic-dj’s zijn negen keer met de luisteraars gaan ‘ploggen’, al joggend het strand opruimen

10. Qmusic organiseerde ‘The Lion King sing-a-long’ op het strand van Oostende

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bram Meersman

    Bedankt Q, je bezorge ons een zomer met prachtige herinneringen. We waren één van de koppels die een huwelijksaanzoek konden regelen, en wat voor eentje! ❤️ Zo een 40 dansers van Hypnosis Dansacademie zorgden voor een geweldige flashmob! ❤️ Bedankt ook Vincent Fierens voor dit prachtig moment! Heel regelmatig zakten we af naar het Q Beach House om te genieten van de sfeer, drankjes, hapjes en de muziek. Q, we love you. Stefanie en Bram ❤️

Lees meer