REUTERS

App ‘Uber Eats’ doet intrede in Oostende

De app Uber Eats is voortaan ook beschikbaar in Oostende. Via de applicatie bestel je eenvoudig een maaltijd zonder dat je de deur uit moet. 

Uber Eats is beschikbaar in meer dan vijfhonderd steden over de hele wereld, waaronder nu dus ook Oostende. “Na een succesvolle introductie in Antwerpen, Gent en Leuven hebben we nu Oostende als nieuwe bestemming uitgekozen. Hierdoor kunnen de lekkerste gerechten van lokale restaurants thuis besteld worden", zegt Kamilla Lambotte van Uber Eats. “We willen het restaurantgevoel bij de mensen thuis brengen.” Uber Eats werkt in Oostende samen met verschillende partners, zoals McDonald’s, Pizza Hut, Bliny, bistro Pepe’s, Mamacita, Entre Terre et Mer, Mommy’s Bastards, Rooster, Koekoek, frituur Hazegras en Ohana. 

Hoe werkt het?

De gebruiker downloadt de Uber Eats-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete maaltijd en betaalt in de app met creditcard of PayPal. Zodra de bezorger op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een  seintje om de bestelling te bereiden. De bezorger meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op en levert die contactloos af. 

Als lanceringsactie krijgen nieuwe gebruikers die voor minstens twintig euro aan eten bestellen met de code HEYOOSTENDE vijftien euro korting op de eerste bestelling. De code is geldig tot 31 juli.

Lees meer