De Koninklijke Villa in Oostende.
Benny Proot De Koninklijke Villa in Oostende.

Dertigtal personen geëvacueerd uit Koninklijke Villa tijdens brand in saunacomplex

Een dertigtal aanwezigen is vrijdagvoormiddag geëvacueerd uit de Koninklijke Villa in Oostende door een brand in het sauna-gedeelte. Er zat niemand in de sauna en er vielen geen gewonden. 

Het personeel had de brandweer gebeld toen er rookontwikkeling werd geconstateerd in de sauna. “Veiligheidshalve is een dertigtal personen geëvacueerd. De brandweer bluste het vuur maar de sauna in kwestie is volledig vernield", zegt commissaris Katrien Jonckheere van de Lokale Politie Oostende. Volgens de brandweer is de oorzaak accidenteel. Wellicht gaat het om een kortsluiting. De activiteiten in de Koninklijke Villa, een onderdeel van revalidatiecentrum BZIO, kunnen wel nog doorgaan. Het saunagedeelte is afgesloten.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer