BELGA

Dronken tafelschuimer slaat gewoon opnieuw toe na arrestatie

De politie moest dinsdagnamiddag een dronken 55-jarige tafelschuimer uit het Waalse Ath oppakken in een horecazaak op het Sint-Petrus-en-Paulusplein in Oostende. Maar die arrestatie maakte weinig indruk op hem.

De man had er alcohol genuttigd en weigerde te betalen. De opgeroepen patrouille stelde vast dat hij openbaar dronken was, dus werd hij meegenomen naar het politiekantoor. Uiteindelijk mocht hij het commissariaat verlaten na de belofte dat hij de trein naar huis zou nemen. Maar in plaats daarvan ging de man op restaurant om vervolgens zijn rekening opnieuw niet te betalen. De politie werd opnieuw opgeroepen en stelde een tweede proces-verbaal op voor flessentrekkerij. Als het parket de feiten vervolgt, riskeert hij een celstraf van 3 maanden.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Filip Denys

    Parket vervolgt pas vanaf 150 euro...en dan nog ♂️

Lees meer