IN BEELD. Qmusic sluit de zomer in Oostende af met het eerste foute Sunset Concert

Aan alle mooie liedjes komt een einde en dus sluit ook het Q Beach house na een leuke zomer de deuren op het strand van Oostende.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Vooraleer de radiostudio opnieuw verhuist werd er nog afgesloten met het eerste foute Sunset Concert van Qmusic. Willy Sommers, De Romeo’s en Dorothee Vegas & Like Maarten lokten zo’n 12.000 bezoekers naar het strand om mee te swingen. Eerst moest Inge De Vogelaere als nieuwe collega van Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck nog een test afleggen. Om te kijken of ze echt wel klaar is voor de ochtendshow van Qmusic worden haar 10 opdrachten voorgelegd. Om de vierde opdracht te doen slagen moest ze de luisteraars laten meezingen tijdens een groot meezingmoment voor de aftrap van het foute Sunset Concert. Leef bleek daar uiteindelijk het geschikte nummer voor.

13
LBB
13 De Romeo’s zorgden voor heel wat ambiance
LBB De Romeo’s zorgden voor heel wat ambiance
13
LBB
13
LBB
13
LBB
13
LBB
13
LBB
13
Qmusic
13
Qmusic
13
Qmusic
13
Qmusic
13
Qmusic
13
Qmusic

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eric Van der Cruyssen

    Hopelijk volgend jaar niet meer, ben er dit jaar terug naartoe geweest, in de blakende zon waren er maar vier parasols beschikbaar, enkel leuk alternatief waren de grote ice cubes, en koud water douches... Slechte cocktails, zeer klein in omvang, en leken meer mocktails. Klagen mocht, ze brachten de cocktails terug met zogezegd meer alcohol, maar bleef dezelfde smaak. Ik liet het weten aan de bar, je moet maar op een ander gaan zeiden ze... Mij zien ze er niet meer, en nu luister ik naar MnM :)

Lees meer