Vanaf 4 maart is het fietspad in de Konterdamkaai achter het Damiaanziekenhuis terug volledig berijdbaar, maar de weg wordt voor automobilisten afgesloten.
Benny Proot Vanaf 4 maart is het fietspad in de Konterdamkaai achter het Damiaanziekenhuis terug volledig berijdbaar, maar de weg wordt voor automobilisten afgesloten.

Konterdamkaai vanaf 4 maart enkele weken onderbroken voor autoverkeer

Op maandag 4 maart start de volgende fase in de werken aan de Konterdamkaai. Vanaf dan is er geen doorgaand verkeer meer mogelijk. Fietsers kunnen weer gebruik maken van het fietspad in beide richtingen.

De rijbaan van de Konterdamkaai wordt afgesloten voor het verkeer vanaf het Van Glabbekeplein tot en met het kruispunt met de Berthe Tratsaertstraat, waar onder meer een hockeyveld ligt. “Bezoekers kunnen het AZ Damiaan bereiken via de Gouwelozestraat. Leveranciers, personeelsleden en mensen die spoeddienst nodig hebben, kunnen het ziekenhuis bereiken via het Van Glabbekeplein”, laat de dienst openbare werken weten. De Berthe Tratsaertstraat kan je enkel bereiken via de doorgang bij het AZ Damiaan. Het fietspad langs de Konterdamkaai is opnieuw berijdbaar in beide richtingen. De aannemer verwacht dat de werken tegen 12 april achter de rug zullen zijn.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer