KORTEMARK - Winnaars zomerzoektocht
Benny Proot KORTEMARK - Winnaars zomerzoektocht

Kortemark zet winnaars zomerzoektocht in de bloemetjes

Van 1 juni tot en met 30 september kon iedereen weer de fiets op voor een zoektocht langs een parcours van rustige en landelijke wegen. Tijdens deze veertiende editie volgden de deelnemers het parcours van de fietsroute ‘t Groot Verzet. Met de zoektocht waren heel wat mooie prijzen te winnen.

De hoofdwinnaars zijn Eddy Semetier, die onder meer een krantenabonnement en fles molenjenever wint, Jeannine Vanbelleghem uit Gistel won ook een abonnement en Laurens Tanghe met een Bongo-bon. Winnen elk een Vivabox-etentje ter waarde van 30 euro: Rita Devisch, Christiane Vanhooren, Roland Tanghe, Lieve Staelens (Gistel), Jacques Pauwelijn, Jean-Pierre Willaert, Rudi Everaert, Stefaan Kerkhof, Erna Cogge (Wingene) en Els Rogier. Allemaal werden ze feestelijk in de bloemetjes gezet op de prijsuitreiking in Kortemark.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer