2 De billenkar reed van de hoge trappen van het Zeeheldenplein.
Bart Boterman De billenkar reed van de hoge trappen van het Zeeheldenplein.

Meisje (3) levensgevaarlijk gewond nadat ze met gocart van hoge trappen rijdt in Oostende

Een meisje van 3 jaar uit het Franse Mâcon is zaterdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt door een ongeval met een gocart, op het Zeeheldenplein in Oostende. Ze was met haar broertje per ongeluk van de hoge trappen gereden. Ook haar broertje raakte gewond. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het incident gebeurde iets over 20 uur. Een familie uit Macôn, op vakantie in Oostende, had verschillende gocarts gehuurd voor de kinderen. Het liep fout toen een meisje van 3 en haar broertje naar beneden reden van de trappen. Ze maakten een zware buiteling en kwamen onder de gocart terecht. 

De situatie leek meteen ernstig. “Het meisje werd met zware verwondingen overgebracht naar de kinderafdeling van het UZ in Gent. Het broertje liep lichte verwondingen op. Het slachtofferteam van onze politiezone ontfermt zich over de familie en volgt de situatie op”, zegt commissaris Katrien Jonckheere van de lokale politie Oostende. 

2
Bart Boterman

29 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • THIERRY DE KERF

    Je zal zien dat er snel een afscherming in de vorm van een hekje of bloembak zal geplaatst worden, om dergelijke ongevallen in de toekomst te vermijden.

  • Wouter Van de Walle

    Het is rap gebeurd, ik doet niet mee aan de schuld geven aan vanalles en nog wat. Een spijtig ongeval, hopelijk komt het meisje erdoor

Lees meer