De hulpdiensten waren gisteren de hele middag en avond op zoek naar vermiste personen, onder wie de Nepalese vrouw (80).
Bart Boterman De hulpdiensten waren gisteren de hele middag en avond op zoek naar vermiste personen, onder wie de Nepalese vrouw (80).

Nepalese vrouw (80) teruggevonden na zoekactie van zes uur

In Oostende is woensdagavond ook de tachtigjarige vrouw van Nepalese afkomst teruggevonden na een zoektocht van zes uur. Dat bevestigt burgemeester Bart Tommelein (Open Vld).

De vrouw was op vakantie in België en voor een dagje aan zee in Oostende met haar schoondochter. Aan de waterlijn raakte ze echter plots vermist. Op dat moment was er al een grootschalige zoekactie bezig voor een vermist achtjarig jongetje uit Luik. De hulpdiensten keken ook uit naar de vrouw maar dat bleef lang zonder resultaat. 

De strandredders van Oostende en Bredene klopten massaal overuren. Rond 20 uur was het achtjarig jongetje gevonden, maar de Nepalese vrouw niet. Rond 23.30 uur kwam dan het verlossende bericht. “De vrouw werd teruggevonden op een bankje, helemaal alleen. Ze was in goede gezondheid, maar wist het allemaal niet meer goed", aldus Bart Tommelein. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Joan Lute

    Ben enorm blij dat men deze mensen hebben gevonden en hoop dat ze in goede gezondheid mogen zijn.

  • gustaaf carpels

    Beter op een bankje dan in het water Gelukkig het mag toch ook wel eens goed aflopen he

Lees meer