Illustratiebeeld.
Belga Illustratiebeeld.

Vier vrouwen raken slaags op Lijnbus, politie moet tussenkomen

Vier vrouwen kregen het woensdagnamiddag rond 15 uur met elkaar aan de stok op een Lijnbus in Oostende, op de Torhoutsesteenweg tussen Petit Paris en het Leopold II-plein. De buschauffeur verwittigde de politie.

Een politiepatrouille ging ter plaatse en haalde het viertal van de bus. Volgens commissaris Katrien Jonckheere betrof het een vechtpartij tussen twee zussen enerzijds en een moeder en dochter anderzijds, een uit de hand gelopen discussie. “Hierbij zijn een paar klappen gevallen en raakte één van de betrokkenen lichtgewond. Er is een proces-verbaal opgesteld voor wederzijdse slagen en verwondingen", aldus de commissaris. De gemoederen waren snel bedaard en het viertal kon beschikken.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Joan Lute

    Agressie en respectloosheid op het openbaar vervoer in Oostende is al een hele tijd toegenomen. Als persoon met een handicap slecht te been moet je vaak ruzies en soms zelfs agressie incasseren omdat je voor je eigen veiligheid een zitplaats vraagt. Er zijn zelfs chauffeurs die bewust invaliden laten staan aan de halte vanuit een denigrerende ingesteldheid.

  • jos indigne

    man man man ze mogen beschikken , waarschijnlijk zal als er een Belgisch duo bij betrokken was zij de enigen zijn die gestraft of beboet gaan worden

Lees meer