De vrachtwagen kwam terecht in de vijver in het midden van de Kennedyrotonde.
Google Street View De vrachtwagen kwam terecht in de vijver in het midden van de Kennedyrotonde.

Vrachtwagen rijdt rechtdoor op Kennedyrotonde
en belandt deels in water

Op de Kennedyrotonde in Oostende is een vrachtwagenchauffeur zaterdagmorgen met de schrik vrij gekomen bij een zwaar ongeval. De man ging rechtdoor en belandde deels in de vijver. Hij legde een positieve ademtest af.

Het ongeval vond even na 5 uur plaats. De trucker viel wellicht in slaap, toen hij van de A10 kwam gereden. Hij ging rechtdoor op de rotonde en kwam met zijn cabine tot stilstand in het water. De man was op slag wakker en kon op eigen kracht naar buiten kruipen. Hij raakte niet gewond, maar de ademtest wees wel uit dat hij gedronken had. De vrachtwagenchauffeur zal zich zo later wellicht nog voor de politierechter mogen verantwoorden. Zijn truck werd na het ongeval getakeld. De takelwerken namen bijna twee uur in beslag. Al die tijd was de Kennedyrotonde deels afgesloten voor het verkeer.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer