3 Zo’n prachtig chocoladegeschenk, dat verdient een dikke ‘pieper’.
Benny Proot Zo’n prachtig chocoladegeschenk, dat verdient een dikke ‘pieper’.

Wendy Van Wanten viert 60ste verjaardag met chocolade

Iris Vandekerckhove, beter bekend als Wendy Van Wanten, heeft haar 60ste verjaardag gevierd. Dat deed ze in Thermae Palace Hotel met taart én een prachtige lekkernij van chocolatier Olivier Willems.

Wendy trad de hele week op, met onder andere Jan Van Dyke en Sven De Ridder, in de Kaasboerin in Mol, maar zakte vrijdag naar Oostende af. In het Thermae Palace Hotel kreeg ze heel wat gelukwensen. “Ik word er bijna beschaamd van”, zegt de zangeres met Oostendse roots. “Ik werd donderdag in de pauze al in de bloemetjes gezet en we hebben nog gevierd met de andere artiesten. Het wordt sowieso een feestjaar, met op 29 februari een optreden in het Kursaal. Er komen heel wat vrienden langs om op te treden, maar er zullen ook voor mij verrassingen zitten in de drie uur durende show”, vertelt Wendy. 

3
Benny Proot

In het Thermae Palace Hotel werd ze ook verrast op een stukje taart samen met haar zus Annie. “Het is een gewoonte om samen taart te eten voor mijn verjaardag. Mijn zus is 12 jaar ouder en ze vertelde net nog hoe ze zich goed herinnerde wat ze aan het doen was toen ze haar zeiden dat Irisje geboren was.” 

Wendy van Wanten woont dan wel al lang niet meer in Oostende, ze blijft de stad koesteren. “En de mensen hier zijn mij ook nog genegen. Het is dan ook leuk om hier op het podium te staan. Ik mag dit jaar ook de Paulusfeesten afsluiten, daar kijk ik wel naar uit.” De zangeres kreeg ten slotte nog een leuke verrassing van chocolatier Olivier Willems.

3 Wendy Van Wanten ontvangt het verjaardagscadeau van chocolatier Olivier Willems.
Benny Proot Wendy Van Wanten ontvangt het verjaardagscadeau van chocolatier Olivier Willems.

Lees meer