De zussen Olga en Ella Leyers en muzikant Bent Van Looy zijn dit jaar de gezichten voor #MODEinOOSTENDE.
Toerisme Oostende De zussen Olga en Ella Leyers en muzikant Bent Van Looy zijn dit jaar de gezichten voor #MODEinOOSTENDE.

Zussen Leyers en Bent Van Looy ambassadeurs
voor #MODEinOOSTENDE

#MODEinOOSTENDE is al aan de zesde editie toe. Er zijn dit jaar enkele nieuwigheden.  Bent Van Looy en Olga en Ella Leyers zijn dit jaar de gezichten van het modeweekend en ze zullen tijdens het weekend ook aanwezig zijn in de winkelstraten.

De moderedactie van Feeling maakte dit jaar de selectie van Oostendse winkels die tijdens het weekend van 14 en 15 september in de kijker worden gezet tijdens de zesde editie van #MODEinOOSTENDE. Tijdens het weekend  kan je een shoppingroute doorheen de stad volgen, terwijl in de deelnemende winkels verschillende in-store events worden georganiseerd. Elk jaar staan er verschillende modeshows, workshops en traktaties op het programma. Nieuw dit jaar is ook de modeshow tijdens de Ladies Night van het Filmfestival Oostende. Gastvrouwen Lynn van Royen en Sandra Bekkari introduceren de internationale topfilm ‘Late Night’ van Nisha Ganatra en geven prijzen weg. Na de film presenteren de deelnemende winkels van #MODEinOOSTENDE de laatste modetrends tijdens een modeshow.  Alle info over de FFO19 Ladies Night vind je op de website.

Een overzicht van de deelnemende winkels en de verschillende activiteiten vind je op www.visitoostende.be/modeinoostende.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer