3 Verkeersongeval Wettersesteenweg Oosterzele.
Didier Verbaere Verkeersongeval Wettersesteenweg Oosterzele.

Zware klap op Wettersesteenweg: ouder koppel ongedeerd

Bij een zwaar verkeersongeval op de Wettersesteenweg zondagochtend in Oosterzele raakte één bestuurder lichtgewond. Een ouder koppel kwam ongeschonden uit hun wagen die op zijn flank belandde.

Het ongeval gebeurde rond 8.30 uur op de Wettersesteenweg, de N42, ter hoogte van Gijzenzele. Een ouder koppel reed er in de richting van Oosterzele toen hun Opel in de flank werd geraakt door een Audi A3. Door de aanrijding brak het achterwiel van de Opel af en ging de wagen aan het slingeren. De auto belandde enkele tientallen meters verder op zijn flank tegen de vangrail. Het koppel kwam er met de schrik vanaf maar werd na de vaststellingen voor een controle naar het ziekenhuis gebracht. De Audi kwam in een veld terecht en de chauffeur moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van de aanrijding wordt nog onderzocht.

3 Verkeersongeval Wettersesteenweg Oosterzele.
Didier Verbaere Verkeersongeval Wettersesteenweg Oosterzele.
3 Verkeersongeval Wettersesteenweg Oosterzele: de tegenligger belandde aan de overkant van de weg in een veld.
Didier Verbaere Verkeersongeval Wettersesteenweg Oosterzele: de tegenligger belandde aan de overkant van de weg in een veld.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer