2 De BMW ramde een gevel en een boom voor hij op z'n dak tot stilstand kwam.
Mathias Mariën De BMW ramde een gevel en een boom voor hij op z'n dak tot stilstand kwam.

Exclusief voor abonnees

Familie van verongelukte Emilie (20) kapot van verdriet: “Chauffeur had gedronken. Dat doe je niet”

Een avondje uit met vrienden heeft Emilie Stevens (20) uit Ruddervoorde het leven gekost. De jonge vrouw zat als passagier in een BMW die crashte in Ichtegem. Ze overleed ter plaatse. De 23-jarige chauffeur die te snel én onder invloed van alcohol reed, raakte lichtgewond.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Katrien Wouters

    Ik deel de mening van Ingrid... Vinger wijzen naar de chauffeur alleen zou niet mogen . Hij zou idd rijverbod en gepaste straf moeten, bv werkstraf bij verkeersslachtoffers!! Maar idd, jammergenoeg stapte de jongedame zelf in en geen gordel. Benadruk daar het belang ook nog meer van aub!! Als ouder kunnen we ze niet genoeg waarschuwen.Maar we hebben het zelf niet in de hand. Heel veel sterkte aan de ouders en nabestaanden, zo een mooi jong leven moeten afgeven, ik mag het niet gedroomd hebben.

  • Romain Thyssens

    De passagiers hebben natuurlijk ook een verantwoordelijkheid.

Lees meer