Vooral gezinnen met kinderen kwamen langs. Pascalleke signeerde onder andere de strips van F.C. De Kampioenen.
Benny Proot Vooral gezinnen met kinderen kwamen langs. Pascalleke signeerde onder andere de strips van F.C. De Kampioenen.

Pascalleke lokt 300 fans naar Fijnbakkerij Lieven voor lancering Kampioenenbrood

Danni Heylen, Pascalleke uit F.C. De Kampioenen, heeft zaterdagnamiddag handtekeningen uitgedeeld bij Fijnbakkerij Lieven in Oostkamp. De meet & greet kwam er naar aanleiding van de verkoop van het Kampioenenbrood. Een 300-tal mensen daagde op om hun favoriete Kampioen in levenden lijve te ontmoeten.

Fijnbakkerij Lieven verkoopt Kampioenenbrood, een lichtgrof meergranenbrood, in haar vestigingen in Oostkamp, Veldegem, Uitkerke en Torhout. Om de lancering te vieren, kreeg de bakkerij in de Sint-Michielsestraat een bekend gezicht over de vloer. Danni Heylen deelde zaterdagnamiddag anderhalf uur lang handtekening uit. “Het werd een succes”, zegt zaakvoerster Evelien Markey. “Anderhalf uur lang stonden telkens 20 à 25 mensen aan te schuiven. Meestal ging het om gezinnen met kinderen. Ik schat dat we met onze actie in totaal zo’n 300 aanwezigen lokten.” 

Het bezoek van Pascalleke was een prijs die een van de bloemleveranciers van Fijnbakkerij Lieven had uitgeschreven. “Een van de voorwaarden van de wedstrijd was dat we het Kampioenenbrood in de winkel moesten aanbieden”, vertelt Evelien. “We verkochten ook voor één dag een speciale chocoladecake in het thema van FC De Kampioenen. Die viel erg in de smaak.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer