2 De brandweer moest de vrouw komen bevrijden.
JVM De brandweer moest de vrouw komen bevrijden.

Vrouw valt ongelukkig en komt met hoofd klem te zitten tussen balustrade: brandweer moet haar bevrijden

In de Marechalstraat in Oostkamp is een vrouw van middelbare leeftijd vrijdagvoormiddag met haar hoofd komen vast te zitten tussen de stijlen van een balustrade. Ze moest door de brandweer bevrijd worden.

Het vreemde incident speelde zich rond 12.45 uur af op het terras van het appartement van de vrouw. Volgens de brandweer wilde het slachtoffer het scherm van haar zonnewering uittrekken, toen het misliep. Ze maakte een ongelukkige val en raakte met haar hoofd geklemd tussen de stijlen van de balustrade rond het terras. Enkele buren zagen alles gebeuren en verwittigden de hulpdiensten. De brandweer moest uiteindelijk de metalen stijlen van de balustrade uit elkaar trekken om het slachtoffer uit haar benarde positie te kunnen bevrijden. De vrouw stelde het goed, maar werd uit voorzorg wel naar het ziekenhuis overgebracht.

2 De brandweer moest de vrouw uit haar benarde positie bevrijden.
JVM De brandweer moest de vrouw uit haar benarde positie bevrijden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer