Het zwembad De Valkaart in Oostkamp.
SDVO Het zwembad De Valkaart in Oostkamp.

Werken aan zwembad De Valkaart verlopen volgens plan: mogelijk gaat complex zelfs wat eerder open

De werken aan het zwembad De Valkaart in Oostkamp verlopen volgens de vooropgestelde planning. Dat bevestigt de gemeente. “De voorziene heropening is nog steeds gepland tegen het einde van september”, klinkt het. “Indien mogelijk gaat het zwembad zelfs iets vroeger open.”

De renovatiewerken aan het zwembad in De Valkaart gingen op 20 mei van start en zijn volop aan de gang. Intussen is het zwembad opnieuw met water gevuld. De herstellingen gaan nu verder achter de schermen en in de kelder. Volgens de aannemers en de gemeente verlopen de werken volgens de vooropgestelde planning en zijn er nog geen onvoorziene problemen opgedoken. Voorlopig moet het zwembad nog altijd opnieuw open gaan tegen het einde van de maand september. Mogelijk wordt de datum van heropening wel nog wat vervroegd. Aanvankelijk stond nog een veel grotere renovatie van het zwembad gepland. De kosten voor dat project liepen echter hoger op dan gedacht, waardoor het gemeentebestuur besliste om dit jaar enkel de hoogstnoodzakelijke werken uit te voeren. Het zwembad kan zo nog een vijftal jaar verder gebruikt worden.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ann bruneel

    Ze zouden beter nieuw zwembadcompex zetten in samenwerking met randgemeenten.

Lees meer