Studenten kunnen nog tot eind deze maand in het jeugdhuis terecht.
rv Studenten kunnen nog tot eind deze maand in het jeugdhuis terecht.

Jeugdhuis is even een ‘blokkot’

Jeugdhuis ’t Ipperste in de Smallestokstraat dient de komende weken als ‘blokkot’. Tenminste, zo doopt de jeugddienst de ruimte deze examenperiode om.

“Blokkot ’t Ipperste is een plaats waar jongeren samen kunnen studeren”, vertelt Bert Verstraete van de jeugddienst. “Het initiatief wordt enthousiast onthaald en de studenten maken er dankbaar gebruik van. Het gemeentebestuur stelt twintig plaatsen ter beschikking. Er is gratis koffie en water en natuurlijk ook wifi. Aan elke tafel is een stopcontact voor laptop of tablet.”

Het blokkot is elke dag van 8 tot 20 uur open. In het weekend kun je er terecht van 9 tot 20 uur. In de week kun je de sleutel ophalen bij buitenschoolse kinderopvang De Wiemkes, in het weekend is dat in ontmoetingscentrum Mandelroos. De studeerruimte is uitzonderlijk niet beschikbaar op 22 juni. Blokken kan nog tot en met 28 juni.

Meer info bij de jeugddienst op 056/67.11.72 of via jeugd@oostrozebeke.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer