Vanessa Vanhee in haar nieuwe zaal Ali Jo, die ze verhuurt voor allerlei feestjes.
Valentijn Dumoulein Vanessa Vanhee in haar nieuwe zaal Ali Jo, die ze verhuurt voor allerlei feestjes.

Na nieuw restaurant en nieuw café heeft Oostrozebeke met Ali-Jo nu ook een nieuwe feestzaal

Het horecaleven van Oostrozebeke bruist weer wat. Na de heropening van restaurant Swaenenburg en de opening van Café Centraal is er nu met Ali-Jo ook een nieuwe feest- of vergaderzaal tegenover de kerk in de Wielsbekestraat 4.

Vanessa Vanhee is het gezicht van Ali-Jo, een naam die verwijst naar haar kinderen Alizée (5) en Joëlle (7). Ze opent de nieuwe feest- en vergaderzaal in het vroegere eethuis De Bie’Stroo van wijlen Koen Debie. “Er was in deze streek al langer nood aan een feestzaal en omdat ik op zoek was naar een nieuwe activiteit ben ik daar mee begonnen”, legt Vanessa uit. “Iedereen kan hier feestjes, babyborrels, communies of rouwtafels organiseren. Ook workshops of vergaderingen zijn mogelijk. Er is plaats voor 68 zittende mensen of 90 staand.”

Drank is verplicht af te nemen, maar huurders zijn vrij in hun keuze voor een traiteur. Er is een koelruimte en bar beschikbaar. “Een andere troef is dat onze achtertuin uitkomt op de Groene Long, waar verderop een speelplein voor kinderen is”, legt Vanessa uit. “We hebben wat renovatiewerken uitgevoerd en een van de blikvangers is een foto van het Oostrozebeekse straatbeeld uit het begin van de vorige eeuw. Je ziet nog goed het oud-gemeentehuis staan, dat een tijdje geleden verdween voor de aanleg van de Wielsbeeksestraat.”

Meer info over het huren van de zaal op www.ali-jo.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer