Kom langs en krijg info over composteren.
rv Kom langs en krijg info over composteren.

Opendeur bij kringloopkrachten in recyclagepark

De lokale kringloopkrachten organiseren op zaterdag 8 juni een opendeur op de demoruimte van het recyclagepark in de Ballingstraat in Oostrozebeke. Ze zijn de hele dag aanwezig om (beginnende) tuiniers uitleg te geven over composteren, het houden van kippen, tuinieren,…

Iedereen die op 8 juni tijdens de openingsuren van het recyclagepark langskomt bij de kringloopkrachten op de demoruimte krijgt naast een hoop tips en informatie ook een leuke attentie. Ook dit jaar kun je - naar aanleiding van het kringloopweekend - in juni, juli en augustus compostvaten, compostbakken en aanbouwmodules voor je compostbak kopen aan halve prijs. Voor compostvaten betaal je dan maar veertien euro, compostbakken kosten je tijdens deze periode maar 35 euro en aanbouwmodules voor compostbakken kosten dan 26 euro. Je kunt je bestelling plaatsen in het gemeentehuis of aan het loket in gemeenschapscentrum Mandelroos tijdens de openingsuren.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer