2 Het MAI wil Strafste School van Vlaanderen worden. Hier moeten de leerlingen zo snel mogelijk een geschenkje inpakken.
Mozkito Het MAI wil Strafste School van Vlaanderen worden. Hier moeten de leerlingen zo snel mogelijk een geschenkje inpakken.

Maria Assumpta Instituut (MAI) finalist in MNM-wedstrijd ‘Strafste School van Vlaanderen’

Het Maria Assumpta Instituut van Opwijk is finalist in de MNM-wedstrijd Strafste School van Vlaanderen. De leerlingen moesten zopas een reeks proeven afleggen, onder streng toezicht van een jury van MNM.

Het MAI en directrice Hilde Aelbrecht hebben hun zinnen gezet op de eindoverwinning om de Strafste School van Vlaanderen te worden. Het MAI is een school voor bijzonder onderwijs. De leerlingen kregen als opdracht om op originele manier de jury te ontvangen. Die jury telde nogal wat bekende namen waaronder Imke Courtois, Nora Gharib en Tom De Cock. De leerlingen moesten ook een schoollied maken en een reeks opdrachten uitvoeren.

De finale van de Strafste School van Vlaanderen heeft plaats op 7 mei.

2 Aan enthousiasme geen gebrek in het Maria Assumpta Instituut.
Mozkito Aan enthousiasme geen gebrek in het Maria Assumpta Instituut.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer