Asfalteringswerken Alex Vermaelenstraat in Oud-Heverlee
Vertommen Asfalteringswerken Alex Vermaelenstraat in Oud-Heverlee

Asfalteringswerken Alex Vermaelenstraat

De aannemer gaat met het goede weer in het vooruitzicht deze week de asfaltlaag in de Alex Vermaelenstraat tussen de Alphonse Nijsstraat en het bos in Blanden affrezen en vernieuwen. Dit zal op dinsdag 14 mei en woensdag 15 mei gebeuren.

Het affrezen zal gebeuren op dinsdag 14 mei vanaf 7 uur ‘s morgens tot aan de middag. Tijdens deze periode zal de toegankelijkheid tot de woningen zeer beperkt zijn.

Het asfalteren zelf zal plaats vinden op woensdag 15 mei eveneens vanaf 7 uur. Voor de aanleg van de asfaltlaag wordt er eerst een kleeflaag gespoten. Daarom wordt er gevraagd om de wagens voor 7 uur buiten de werkzone te plaatsen, aangezien de woningen tijdens deze werken niet bereikbaar zullen zijn. De werken zullen woensdag vermoedelijk tot ongeveer 18 uur in beslag nemen. Aansluitend kan iedereen terug over de splinternieuwe rijwegverharding rijden.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer