Brouwer Gerrit Versyck (50) op kieslijst CD&V

Bij CD&V Oud-Heverlee hebben ze nieuw bloed gevonden voor hun kieslijst van oktober 2018. Het gaat om brouwer Gerrit Versyck (50) uit Blanden, die enkele jaren geleden het officiële streekbier van de gemeente in het leven riep: de Egotripel.


Gerrit is getrouwd met Christine, is vader van vier dochters en opa van een kleindochter en een kleinzoon. In het dagelijkse leven is hij succesvol in de ICT-sector. Samen met zijn buurman Raf lanceerde hij in 2013 het bier Egotripel. Samen met zijn buren startte hij enkele jaren geleden ook 'De Brainefeesten', een feest met speelstraat en een nieuwjaarsreceptie voor de hele buurt.


Ondanks zijn drukke agenda besloot Gerrit zich politiek te engageren bij CD&V. "Als inwoner van onze mooie gemeente, wil ik mij nog meer inzetten. Niet vanaf de zijkant roepen, maar met daden die ons vooruit helpen. Ik ben samen met buurtcomité 'Buurt zoekt buur' begonnen met gemeenschappen te creëren waar jong en oud zich goed voelen en om inwoners beter te betrekken bij een nieuwe mobiliteitsvisie," besluit Versyck. (SVDL)

Lees meer