De aspiranten rijden na een jaar onderbreking drie koersen
Vertommen De aspiranten rijden na een jaar onderbreking drie koersen

De aspiranten rijden na een jaar onderbreking drie koersen

83 wielrennertjes tussen twaalf en veertien jaar kwamen onlangs afgezakt naar het centrum van Sint-Joris-Weert. De organiserende Meerdaalspurters van Ludo Vanderwegen (rechts) konden na een jaartje onderbreking door wegenwerken opnieuw hun wedstrijden voor de allerjongsten organiseren.

Bij de twaalfjarigen kwam de eerste plaats toe aan Jul Hélin uit het Oost-Vlaamse Aaigem, hij was aan de streep sneller dan Dijlespurter Tuur Verbeeck (links), die al een koers in Boortmeerbeek won. Leander De Gendt mocht als derde het podium op. Schepen van sport Katrien Timmermans (CD&V, links naast podium) was al op alle koersen in Sint-Joris-Weert, namelijk de junioren- en nieuwelingenraces, van de voorbije periode aanwezig. Ze overhandigde steeds de prijzen aan de eerste drie. Binnenkort is ze zelf aan zet en rijdt ze haar eigen koers, ze staat op de dertiende plaats voor de verkiezingen van het Vlaamse parlement.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer