Organisatoren Vivablanne
vertommen Organisatoren Vivablanne

Deel van de winst van Blanne Feest gaat naar vzw Missing You

Onder de kerktoren van Blanden vindt op zaterdag 18 mei de eerste editie van ‘Blanne Feest’ plaats, een gratis festival voor jong, oud en alles daartussen. Het organiserende Viva Blanne maakte onlangs bekend dat een deel van de winst zal gaan naar vzw Missing You.

De vzw Missing You uit Everberg zet zich in voor rouwende kinderen en jongeren. In de zomer van 2019 organiseert Missing You trouwens opnieuw een rouwkamp voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Die vindt plaats tussen 8 en 13 juli . Inschrijven en meer info via www.koningkevin.be  

Starten doet Blanne Feest om 14 uur en ze gaan door tot twee uur. Op het festival zijn alle activiteiten gratis. Zo kunnen de kinderen komen springen op het springkastelenpark, ballonnen laten plooien, knutselen, zich laten schminken of genieten van een heuse kindershow. Zij die het graag wat sportiever zien hebben de kans om een gratis yoga en/of bokssessie bij te wonen. Ook voor zij die van cultuur houden is er wat voorzien. Zo gaat er een tentoonstelling door in de kerk, heb je de mogelijkheid om de kerk te bezichtigen en is er een historische wandeling door Blanden.

Dat allemaal wordt afgewisseld met meerdere optredens. Zo kan je op het podium Triangle uit Herent, Isadore uit Leuven en T-Square uit Lovenjoel aan het werk zien. Na deze optredens gaat het feestje verder met de Rockoustix uit het Hageland, Berry Quincy en als afsluiter DJ Slettig en Glettig. Overdag vindt er nog een extra akoestisch optreden plaats van Sisters in Concert. Meer info en het volledige programma op www.blannefeest.be Afkomen is de boodschap.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer