Illustratie PZ Leuven
Vertommen Illustratie PZ Leuven

Drie chauffeurs onder invloed van drank betrapt

In de nacht van vrijdag op zaterdag liepen twee chauffeurs met een glas te veel op tegen de lamp. De daaropvolgende nacht reed een vrouw door een voetgangerszone en weigerde ze even te stoppen voor de politie in het centrum van Leuven.

Patrouilles van de politie betrapten in de nacht van vrijdag op zaterdag een man terwijl hij een verkeersinbreuk beging op de Diestsesteenweg in Kessel-Lo. Toen ze hem ook lieten blazen, bleek hij te veel gedronken te hebben en werd zijn rijbewijs ingetrokken. Later op de nacht reed een andere man te snel in de richting van Leuven. Hij haalde snelheden van boven de 100 kilometer per uur in een zone 70. Hij werd door de politie gecontroleerd in de Brusselsestraat en moest zijn rijbewijs afgeven toen bleek dat hij te veel gedronken had.

In de nacht van zaterdag op zondag reed een vrouw uit Namen met haar auto door een voetgangerszone. Ze bleef verder rijden toen de politie haar wou controleren, ondanks de verschillende stoptekens die de inspecteurs haar gaven. Uiteindelijk stopte ze een eindje verder in de Schapenstraat. Een ademtest wees uit dat ze te veel gedronken had om nog verder te kunnen rijden en haar rijbewijs werd ingetrokken.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer