Illustratiebeeld Meerdaalwoud in Oud-Heverlee
Vertommen Illustratiebeeld Meerdaalwoud in Oud-Heverlee

Eerste editie van de NaturaWalk Meerdaalwoud op 30 mei

Op donderdag 30 mei, tijdens het hemelvaartweekend, wordt de eerste editie van de Naturawalk in het Meerdaalwoud georganiseerd. Het is een onderdeel van de NaturaWalk Series en er zijn verschillende afstanden zijn mogelijk. 

Vertrek en aankomst zijn in Oud-Heverlee aan Meerdaalhof, de grootste manège van het land. Wandelaars kunnen kiezen uit vier afstanden, namelijk de vijf, twaalf, achttien en vijfentwintig kilometer. De wandelaars maken een trektocht door het prachtige Meerdaalwoud en langs het Zoete Water. Het decor voor deze wandeling is een overblijfsel van het gigantische kolenwoud dat zich eeuwen geleden over heel Midden-België uitstrekte. Nergens in Vlaanderen vind je zo’n groot loofbos met duizenden eeuwen oude eiken. 

Je kan je tot 28 mei inschrijven via www.sportevents.eu/naturawalk/nl/popup_seasonpass_meerdaalwoud/

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer