Verfraaiing van de speelplaats van GBS De Lijsterboom in Blanden
Vertommen Verfraaiing van de speelplaats van GBS De Lijsterboom in Blanden

GBS De Lijsterboom krijgt aanzienlijke upgrade

Een buisglijbaan en nieuwe voetbalgoals staan al te pronken op de speelplaats van de GBS in Blanden. De ouderraad en de gemeente Oud-Heverlee zetten daar hun schouders onder de verfraaiing van de speelplaats. En er is nog meer nieuws in aantocht...

De leerlingen van de GBS kunnen zich binnenkort nog meer uitleven tijdens de pauze. Er werd een boom aangeplant in het midden van de speelplaats, er verscheen een buisglijbaan en recent werden ook nieuwe doelen geplaatst. Boven de sanitaire blok wordt momenteel een lounge-leeshoek ingericht, een buitenruimte voor rustige activiteiten zowel tijdens de lesuren als tijdens de speeltijd. De buisglijbaan legt een speelse verbinding tussen het nieuw aangelegde terras, en de speelplaats.

De gemeente kocht onlangs een woning met tuin aan naast het schoolgebouw. Op dit perceel werd een overdekte fietsenstalling gebouwd en wordt een ravotzone ingericht. De overige plannen met het perceel worden nog verder uitgestippeld. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer