Een deel van het Oud-Heverleese gemeentebestuur.
Vertommen Een deel van het Oud-Heverleese gemeentebestuur.

Gemeentebestuur wandelt eerste Multimovepad van Vlaanderen in

Het allereerste Multimovepad van Vlaanderen werd onlangs geopend aan onthaalzone De Torenvalk in Blanden. In het groene Meerdaalwoud wandelde het Oud-Heverleese gemeentebestuur het pad met een lengte van ongeveer twee kilometer in. 

Burgemeester Adri Daniëls en zijn schepenen Bart Clerckx en Katrien Timmermans (allen CD&V) waren op de afspraak om het parcours bezaaid met twaalf diverse obstakels te overwinnen. Ze werden tijdens hun wandeltocht vergezeld door Vlaams minister van Milieu Koen Van den Heuvel (derde van links), Vlaams minister van Sport Philippe Muyters (tweede van rechts, N-VA) en beheerder Bart Meuleman van het Agentschap Natuur en Bos (eerste van rechts). Ook schepenen Mattias Bouckaert en Hanna Van Steenkiste waren van de partij, maar ontbreken op de foto.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer