Illustratiebeeld Waversebaan in Oud-Heverlee
Vertommen Illustratiebeeld Waversebaan in Oud-Heverlee

Herstelling van het wegdek van de Waversebaan, Kartuizersstraat en Dassenstraat

Op de Waversebaan, Kartuizersstraat en Dassenstraat zullen de betonplaten eerstdaags vernieuwd worden. Deze herstelling van de betonplaten zal tijdens de maanden mei en juni plaats vinden.

Op de Waversebaan ter hoogte van de woningen nummers 32 tot 42, zal aan beide zijden van de rijweg het beton vervangen worden, net zoals in de Kartuizersstraat ter hoogte van nummer 37a aan één kant van de rijweg. In de Dassenstraat in Haasrode gebeurt dit ter hoogte van de nummers vijf en zes, aan beide kanten van de rijbaan.

Deze herstelling van de betonplaten zal gebeuren in de loop van de maanden mei en juni. Er wordt gewerkt met snel hardende beton zodat het verkeer na één week uitharding, in plaats van vier weken, reeds terug kan toegelaten worden. Waar beide zijden van de rijweg moet hersteld worden zal beurtelings één kant onder handen genomen worden zodat het verkeer nog door kan en er geen omleiding moet voorzien worden.

De bewoners wiens woning niet meer toegankelijk zullen zijn tijdens de werken zullen nog per brief op de hoogte worden gebracht van de exacte datum van de herstellingen voor hun woning.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Johan Van Biesen

    De signalisatie voor deze werken stonden daar al maandenlang de veiligheid van het verkeer in gedwag te staan, omdat deze in een bocht staan, en er geen zicht is op het aankomend verkeer, nu hebben ze verkeerslichten geplaatst, niet goed bezig zou ik zeggen.

Lees meer