Jonathan Uyttendaele stelt het nieuwe terras van het Spaans Dak voor.
Vertommen Jonathan Uyttendaele stelt het nieuwe terras van het Spaans Dak voor.

Jonathan Uyttendaele stelt het nieuwe terras van het Spaans Dak voor

Aan de Zoete Waters in Oud-Heverlee hebben ze bij restaurant Spaans Dak de voorbije maand flink de handen uit de mouwen gestoken om hun splinternieuwe terras woensdagmiddag te kunnen openen. Er werd verwarming en verlichting geïnstalleerd en om en bij de 48 vierkante meters aan parasols geplaatst waaronder hun gasten kunnen schuilen.

“Twee jaar geleden hebben we bijgebouwd, ongeveer een maand geleden was het moment gekomen voor een nieuw terras. We installeerden verlichting en verwarming om onze klanten meer comfort te bieden. Het was een hele investering. We hebben ook enkele putten gegraven en beton gegoten voor onze parasols, sommigen tot zelfs anderhalve meter diep, zodat ze zeker tegen een (wind)stootje kunnen. Het zijn parasols met een diameter van zeven meter”, vertelde chef Jonathan Uyttendaele. “De werken hebben ruim een maand in beslag genomen, gelukkig hadden onze gasten daar binnen allerminst last van. Woensdag zelf zijn we met het hele team nog duchtig in de weer geweest om alles op punt te krijgen. We zijn zeer blij dat we met deze vernieuwingen het warme weer tegemoet kunnen gaan.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer