Illustratiebeeld van het groene Oud-Heverlee
Vertommen Illustratiebeeld van het groene Oud-Heverlee

Meimaand is klimaatmaand

Voor de derde keer roept de gemeente Oud-Heverlee de meimaand uit tot Klimaatmaand. Er zijn heel wat activiteiten voorzien. De blikvanger bij deze editie is ongetwijfeld de ‘Ronde tafel van het klimaat’ op 15 mei.

Daar kunnen inwoners en verenigingen voorstellen doen om de uitstoot van uitlaatgassen te verminderen. Er is bovendien een budget voorzien om de gekozen projecten daadwerkelijk te realiseren. Meer info vind je op www.oud-heverlee.be/activiteiten/detail/909/startavond-ronde-tafel-van-het-klimaat

Op zaterdag 11 mei is iedereen welkom in het Brabants Radiomuseum in de Herpendaalstraat in Haasrode voor een sprankelende editie van het Repair Café. Vrijwilligers zullen hun best doen om de kapotte toestellen én kledij een tweede leven te geven.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer