De Roosenberg in Oud-Heverlee is één van de twee locaties waar op 26 mei moet gestemd worden
Vertommen De Roosenberg in Oud-Heverlee is één van de twee locaties waar op 26 mei moet gestemd worden

Mogelijkheid tot proefstemmen tot 20 mei

Op zondag 26 mei trekken we naar de stembus voor de verkiezingen van het Europees Parlement, de Kamer en het Vlaams Parlement. In Oud-Heverlee wordt op twee locaties, elektronisch gestemd, je kan al op voorhand komen proefstemmen.

“In België is er opkomstplicht voor alle Belgen vanaf 18 jaar. Als u verhinderd bent om te gaan stemmen, kan u wel een volmacht geven. Volmachtformulieren kan u krijgen bij de dienst burgerzaken”, aldus het gemeentebestuur.

In Oud-Heverlee vindt de stemming plaats op twee locaties; in het gemeenschapscentrum De Roosenberg in de Maurits Noëstraat in Oud-Heverlee en in de sporthal van Haasrode in de Milsestraat.  

Inwoners van Oud-Heverlee kunnen komen proefstemmen in het gemeentehuis,  in de Gemeentestraat 2. Dat gebeurt er in de inkomhal bij de dienst burgerzaken. Proefstemmen kan vanaf 29 april tot 20 mei en dit tijdens de openingsuren. Meer informatie via www.oud-heverlee.be/contact/8/burgerzaken

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer