OHL gelauwerd op de jaarlijkse awards van de Pro League
Stefan Van de Weyer OHL gelauwerd op de jaarlijkse awards van de Pro League

OHL gelauwerd op de jaarlijkse awards van de Pro League

Voetbalclub OH Leuven viel in de prijzen op de uitreiking van de jaarlijkse awards van de Pro League. Naast de beste profvoetballer, beste jongere viel de prijs van beste community werking samen met AA Gent te beurt aan OHL. Johan Vanneck, verantwoordelijke binnen de club voor de sociale werking, mocht de prijs in ontvangst nemen.

“Deze prijs is het resultaat van de jarenlange en belangeloze inzet van vele vrijwilligers binnen de club. In het bijzonder Jeroen Troch en Ben Geukens maar ook voor de vele anderen. Zij hebben er onder meer voor gezorgd dat we naast ons wandelvoetbalteam, ook ons OHL Homeless team, de G-voetballers, ons OHL Worldteam bestaande uit politieke vluchtelingen konden ontplooien. Ook aan de jaarlijkse bezoeken aan onder andere de kinderziekenhuisschool, voor wie we dit jaar ook ons galadiner organiseerden en het rusthuis Remy hechten we waarde. Daarnaast denk ik ook aan ons jaarlijkse kerstdinner ten voordele van Poverello en nog zovele andere activeiten. Kortom wij trachten om zoveel mogelijk mensen  te laten deel uitmaken van onze club. “Samen sterker” is niet zomaar een leuze, maar toont het ware karakter van de club”, reageerde Vanneck fier.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer