Illustratiebeeld verkeersweek Foto's : Lukas
Lukas Illustratiebeeld verkeersweek Foto's : Lukas

Pastoor Tilemanstraat wordt week lang schoolstraat

In de basisschool in Sint-Joris-Weert wordt van maandag 13 tot en met vrijdag 17 mei een heuse verkeersweek georganiseerd. De Pastoor Tilemanstraat wordt daardoor ’s morgens en ’s namiddags even een schoolstraat.

De ouders van de schoolgaande kinderen worden aangemoedigd om die week hun kinderen met de fiets of te voet van school af te halen. Of als het toch met de auto moet, om deze te parkeren aan het ontmoetingscentrum, de Delhaize of aan de kerk in de nabije Beekstraat.

Met andere woorden tijdens het begin en einde van de schooluren zullen er geen auto’s in de straat mogen rijden tot aan de school. De straat zal dan iedere dag ‘s morgens tussen 8.15 en 9 uur autovrij zijn. In de namiddag zal dat op maandag, dinsdag en donderdag tussen 15.15 en 16 uur het geval zijn. Op woensdag geldt dit tussen 11.35 en 12.20 uur en op vrijdag tussen 14.45 en 15.30 uur.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer