Illustratiebeeld Wevok Sint-Joris-Weert
Alfons Heyvaert Illustratiebeeld Wevok Sint-Joris-Weert

Start bewegingsschool volleybalclub Wevok in september

Vanaf september 2019 gaat Volleybalclub Wevok Sint-Joris-Weert van start met een nieuwe jonge groep volleyballertjes. De focus ligt op spelenderwijs kennismaken met volleybal, bewegen en balgevoeligheid. Ze zijn op zoek naar jongens en meisjes uit geboortejaren 2012 en 2013 om een groepje samen te stellen. Vanaf tien inschrijvingen kan er een groep opgestart worden. 

Vanaf september zijn er trainingen van een uurtje per week voorzien, in totaal ongeveer dertig per jaar tussen september en eind mei. Waarschijnlijk vinden deze plaats op zondagvoormiddag tussen tien en elf uur in het Ontmoetingscentrum van Sint-Joris-Weert in de Beekstraat 13. Het inschrijvingsgeld bedraagt ongeveer honderd euro, inclusief verzekering. 

Ook oudere kinderen zijn welkom. Er is een ploegje voor de geboortejaren 2010 en 2011, die trainingen vallen op zondag tussen 11 tot 12.30 uur. Nog oudere kinderen kunnen terecht in de jongenploegen van de U11A en de U13A of de meisjesploegen U13A en U13B. Op www.volleywevok.be vind je meer informatie. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer