2 Trainingsmakkers Felix De Groef en Tom Verhaegen
Jo Groenevinger/RV Trainingsmakkers Felix De Groef en Tom Verhaegen
2 Wielrenner Tom Verhaegen uit Haasrode onderuit op training, veroorzaker ongeval pleegt vluchtmisdrijf. Onder andere helm is naar de vaantjes.
Patrick Vertommen Wielrenner Tom Verhaegen uit Haasrode onderuit op training, veroorzaker ongeval pleegt vluchtmisdrijf. Onder andere helm is naar de vaantjes.

Trainingspartners aangereden tijdens rit, bestuurder vlucht weg

Wielrenner Tom Verhaegen (22) uit Haasrode werd donderdag in de vooravond het slachtoffer van een verkeersongeval met vluchtmisdrijf in Korbeek-Lo. De renner reed op training om iets na 16 uur op de Oudebaan in Korbeek-Lo. Een wagen maakte een onaangekondigd manoeuvre waardoor de renner ten val kwam. 

“Mijn trainingspartner Felix De Groef moest uitwijken door dit manoeuvre, waardoor ik ten val kwam. Hij raakte me, maar kwam zelf net niet ten val”, herinnert de wielrenner zich.

Zijn helm brak door de klap doormidden en hij kwam er voorts met de schrik, een gekneusde rug, een whiplash en wat schrammen vanaf. Zijn gsm is stuk en zijn fiets liep schrammen op. De chauffeur van de zwarte bestelwagen in kwestie ging er na het voorval vandoor. Getuigen mogen zich altijd melden bij Verhaegen op www.facebook.com/tom.verhaegen.96 Verhaegen. Ondanks deze valpartij zat hij dit weekend alweer op de fiets.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • willy eeckhout

    Als ze de bestuurder vinden, van de auto een pakje maken van 1*1*1m3,en levenslang rijverbod voor de chauffeur, punt!

Lees meer