Voetbalclub KVC Kessel-Lo 2000 start met nieuwe damesploeg
Stefan Van de Weyer Voetbalclub KVC Kessel-Lo 2000 start met nieuwe damesploeg

Voetbalclub KVC Kessel-Lo 2000 start met nieuwe damesploeg

Al onmiddellijk tweede in eerste toernooi

KVC Kessel-Lo 2000 start met een nieuwe damesploeg in het seizoen 2019-2020. Zij zullen starten in derde provinciale. Op vrijdag 17 en woensdag 22 mei zullen er kennismakingstrainingen gehouden worden om leden te werven. 

De trainer van dienst is Jordy Allemeersch. Vorig seizoen trainde hij de dames van SMS Lubbeek. Een aantal dames van SMS Lubbeek verhuizen mee met de trainer naar de nieuwe formatie. “We zoeken nog gemotiveerde dames vanaf veertien jaar om onze ploeg te versterken”, klonk het bij KVC Kessel-Lo 2000. 

De kennismakingstrainingen vinden op vrijdag 17 mei plaats tussen 20 en 21.30 uur, net zoals op woensdag 22 mei. Beide oefensessies vinden plaats op het veld in de Stadionlaan 8 in Kessel-Lo. Volgend seizoen zullen trainingen gehouden worden op maandag en woensdag, de thuiswedstrijden vinden plaats op vrijdagavond. De dames namen het voorbije weekend al deel aan het minivoetbaltornooi in Pellenberg, waar ze als tweede eindigden. 

Meer info bij trainer Jordy Allemeersch via jojody1972@hotmail.com

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer