Archieffoto van de alcoholvrije fuif vorig jaar
KLJ Oud-Turnhout Archieffoto van de alcoholvrije fuif vorig jaar

Alcoholvrije fuif Infinity nu vrijdag

Jeugdvereniging KLJ uit Oud-Turnhout uit organiseert vrijdag voor de 5de keer ‘Infinity’, een alcoholvrije fuif voor jongeren van 11 tot 16 jaar. “Na een moeilijke opstart is onze alcoholvrije fuif uitgegroeid tot een fenomeen”, klinkt het.

Toen KLJ Oud-Turnhout vijf jaar geleden met het idee op de proppen kwam, geloofde niemand dat het een succes kon worden. “We kregen overal te horen dat niemand zou komen naar een fuif voor 11- tot 16-jarigen”, zegt Dorien Van de Velde. “Maar we hebben toch doorgezet en promo gevoerd. Het was heel hard werken, maar uiteindelijk was de eerste editie een succes. We hadden 194 jongeren op onze alcoholvrije fuif. Dat was beter dan we hadden kunnen dromen.” Na de tweede editie kreeg KLJ Oud-Turnhout zelfs de vraag van ouders of het niet uitgebreid kon worden naar kinderen jonger dan 11 jaar. “Zo kwam de Kinderfuif tot stand, hetzelfde concept, maar dan met een massa aan kinderanimatie en springkastelen”, vervolgt Dorien Van de Velde. “En sinds vorig jaar hebben we zelfs nog uitgebreid met een +16-fuif. Met die fuif mikken we dit jaar ook op 30-plussers.”

‘Foaf’

KLJ Oud-Turnhout hoopt zichzelf weer op de kaart te hebben gezet met de drie fuiven voor drie leeftijdscategorieën. “Door een tekort aan leiding moesten we in 2011 met veel pijn in het hart onze legendarische Darisdonkkermis stopzetten. “Met deze nieuwe mix voor alle leeftijden kunnen we zeggen dat we na 5 jaar onszelf helemaal terug hebben gevonden.” De alcoholvrije jongerenfuif Infinity vindt vrijdag 10 mei plaats van 19 tot 24 uur. De kinderfuif met springkastelen en andere animatie gaat zaterdag 11 mei van 14 tot 18 uur door. De ‘Foaf’ is gepland op zaterdag 11 mei van 21 uur tot 3 uur. Alle fuiven gaan door in en rond de parochiezaal van Zwaneven.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer