2 De nieuwe hal van sportpark De Hoogt in Oud-Turnhout
Jef Van Nooten De nieuwe hal van sportpark De Hoogt in Oud-Turnhout

Nieuwe sporthal opent met concert van Equal Idiots

De gemeente Oud-Turnhout opent op zaterdag 11 januari de nieuwe sporthal van sportpark De Hoogt. Tijdens het openingsweekend staat een optreden van ‘Equal Idiots’ geprogrammeerd in de sporthal.

Op 21 februari komt de nieuwe plaat van Equal Idiots uit. Ze stellen die op 20 februari voor in de grote zaal van de AB in Brussel. “Maar ze zijn al eerder te gast in Oud-Turnhout”, zegt Steven Jacobs van de dienst Vrije tijd. “Oud-Turnhout kon de twee kempenzonen van Equal Idiots strikken voor een extra concertje op zaterdag 11 januari tijdens het feestelijk openingsweekend van Sportpark De Hoogt. Met Smooth Lee als support en DJ Skippy op de afterparty wordt dit een topavond.”

Wie het concert wil bijwonen, betaalt slechts vijf euro. Tickets kunnen op voorhand worden besteld. “Tijdens het openingsweekend van Sportpark De Hoogt op 11 en 12 januari staan er ook nog andere leuke activiteiten op het programma”, vervolgt Steven Jacobs. “Zo zetten alle sportverenigingen van Sportpark De Hoogt hun deuren open op zondagnamiddag. Je kan een kijkje nemen achter de schermen van de clubs, die voor de gelegenheid allerlei activiteiten organiseren.

Het volledige programma van het openingsweekend van 11 en 12 januari vind je op www.sportpromotie.be

2 De affiche voor het optreden van Equal Idiots
RV De affiche voor het optreden van Equal Idiots

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer