Op 26 juni vindt op het Warandeplein in Turnhout 'De Nacht met André Hazes' plaats
ANP Op 26 juni vindt op het Warandeplein in Turnhout 'De Nacht met André Hazes' plaats

Pop-up ticketbar van ‘De Nacht met André Hazes’ verhuist naar de Grote Markt

Tickets voor het optreden van André Hazes op 26 juni in Turnhout kunnen niet meer aangekocht worden in de pop-upticketbar in de Gasthuisstraat, die de deuren sloot omwille van de coronamaatregelen. Vanaf maandag kan men terecht bij dagbladhandel Lecture voor kaartjes voor het concert.

Het coronavirus zorgt ervoor dat de rolluiken van de pop-up ticketbar van ‘De Nacht met André Hazes’ in de Turnhoutse Gasthuistraat er nu al dichtblijven. “Het was de bedoeling om vrijdagavond een drag queen- en travestietenverkiezing te organiseren, maar na overleg hebben we besloten om alle activiteiten te schrappen in het kader van de coronacrisis”, vertelt Willy van Geirt van VZW De Nacht.plug

Viptickets uitverkocht

Dat wil zeggen dat het verhaal van de ticketbar op de locatie van de voormalige CoolCat ophoudt te bestaan. “Momenteel zijn we bezig met de grote opkuis, maar vanaf maandag kan het publiek terecht bij Peggy van dagbladhandel Lectura op de Grote Markt”, gaat van Geirt verder. “Daar kunnen er fysieke tickets gekocht worden – geen viptickets meer, want die zijn uitverkocht – voor ‘De Nacht met André Hazes’, die op vrijdag 26 juni plaatsvindt op het Turnhoutse Warandeplein.”

Gewone gangetje

Bij de organisatie hoopt men dat in juni de ellende rond het coronavirus van de baan is en dat alles weer terug zijn gewone gangetje gaat. “Het gaat om een buitenoptreden. Naast onze hoop op droog weer gaan we ervan uit dat het coronavirus tegen dan vertrokken is. Virologen gaven aan dat dit door de warmte wel eens zou kunnen. In ieder geval houden wij onze bezoekers, via Facebook, Instagram en de website goed op de hoogte”, besluit Willy Van Geirt, die met de VZW De Nacht dit festival organiseert. Meer info vind je op www.denacht.be.

Lees meer