De motorrijder is ter plaatse overleden.
Marc De Roeck De motorrijder is ter plaatse overleden.

Spookrijder op motor botst frontaal op tegenligger

Op de Bredabaan in Merksem is maandagmorgen een 29-jarige motorrijder uit Schoten  om het leven gekomen.  Hij was aan het spookrijden en kwam in botsing met een bestelwagen en een vrachtwagen. De man was door verschillende andere weggebruikers gewaarschuwd. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het ongeval gebeurde op de Bredabaan in de rijrichting Brasschaat, op het stuk tussen de supermarkten Aldi en Carrefour.   Verschillende getuigen zagen hoe de man levensgevaarlijk zigzaggend tegen het verkeer inreed. “Een andere motorrijder kon een botsing nipt vermijden.  HIj probeerde hem nog duidelijk  te maken dat hij aan de andere kant moest rijden.  De motorrijder is  frontaal op een vrachtwagen gereden”, vertelt een getuige. 

De politie bevestigt dat de man in de verkeerde richting reed. Hij zou nog geprobeerd hebben om tussen een vrachtwagen en bestelwagen te glippen, maar dat mislukte. Daardoor kwam hij ten val en werd door de vrachtwagen overreden. De man was op slag dood. De identificatie liep moeizaam door de zware letsels die de motorrijder had opgelopen.  

De politie sloot de Bredabaan geruime tijd af in de richting van Brasschaat. Dat zorgde ook voor hinder bij het tram-en busverkeer richting de randgemeenten. 

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sarah Speltinckx

    Veel sterkte aan de familie en vrienden. Ik ben in shock want de lieve ouders zijn klanten van mij , ik leef enorm met hen mee. Sarah

  • Kevin van Goethem

    Hij kende de weg er heel goed. Dus spookrijden lijkt me raar. RIP collega. Damn.

Lees meer