Archiefbeeld - Recent startte de Sociale Huisvestingsmaatschappij Vlaamse Ardennen nog met de bouw van 35 nieuwe woningen in Volkegem.
Ronny De Coster Archiefbeeld - Recent startte de Sociale Huisvestingsmaatschappij Vlaamse Ardennen nog met de bouw van 35 nieuwe woningen in Volkegem.

117.766 euro extra ondersteuning voor Sociale Huisvestingsmaatschappij Vlaamse Ardennen

De Sociale Huisvestingsmaatschappij Vlaamse Ardennen in Oudenaarde krijgt van de Vlaamse overheid 117.766 euro extra ondersteuning voor de bouw en renovatie van sociale huurwoningen.

De sociale huisvestingsmaatschappijen die inzetten op renovatie en vervangingsbouw, krijgen van de Vlaamse overheid een duwtje in de rug. Dat is ook het geval voor de Sociale Huisvestingsmaatschappij Vlaamse Ardennen, dat 117.766 euro ontvangt. “De opstartkosten voor renovatie en nieuwbouw liggen hoog”, zegt Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA). “Ik denk dan bijvoorbeeld aan de kosten die verbonden zijn aan het ontwerp en de begeleiding bij bouwtechnische normen en regelgeving. Met deze middelen kunnen we wat extra steun bieden.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer