Joachim Dewilde

Amaranthe zingt JUL I KERST in Sint-Jozefskerk

Internationaal gevierd topkoor Amaranthe uit Oudenaarde zingt op 16 december in de Sint- Jozefskerk in Oudenaarde haar nieuwste productie JUL I KERST.

Jong dameskoor Amaranthe is uitgegroeid tot een gevestigde en zeer gerespecteerde waarde in het koor- en muziekleven in Vlaanderen en is de laatste jaren, met eerste prijzen in Musica Eterna Rome, IKV Maasmechelen en CantaRode Kerkrade, ook steeds nadrukkelijker aanwezig op de internationale koorscène.

Amaranthe brengt zeer innemende en uiteenlopende concerten en producties. Tweejaarlijks brengt ze een eigen kerstconcert. Met een mix van geijkt dameskoorrepertoire en Zweedse kerstliederen (door de zangeressen zelf vertaald naar het Nederlands) belooft Amaranthe een groots, feestelijk en toch ook intiem kerstconcert.

JUL I KERST: 12 december om 16.30 uur in de Sint-Jozefskerk aan het Sint-Jozefplein in Oudenaarde. Kaarten zijn te bestellen via tickets@amarantheoudenaarde.be

Meer info: www.amarantheoudenaarde.be 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Elise Meirhaeghe

    Bedankt voor het publiceren van ons persbericht! On kerstconcert te Oudenaarde is wel op zondag 16 december (en niet 12 december). Met muzikale groeten, Amaranthe Oudenaarde

Lees meer