Recrean Skippers

Eén Belgisch kampioen, drie vice-Belgische kampioenen en brons voor Recrean Skippers Oudenaarde

Op het individueel Belgisch Kampioenschap rope skipping in Oostende hebben atleten van de Recrean Skippers Oudenaarde vijf podiumplaatsen behaald.

“Het was een spannende strijd tussen de absolute Belgische top. Alle Recrean Skippers presteerden supersterk waardoor heel veel individuele records sneuvelden en we met heel veel medailles huiswaarts keerden”, vertelt voorzitster Anne Van Cauwenberghe trots.

Laurena Van Leeuwen werd Belgisch kampioen bij de meisjes +18. Janne Dewaele werd vice-Belgisch kampioen en Jilka Lauweryns eindigde in discipline freestyle als derde op het podium. In de snelheidsproef behaalde Jana Bracke het goud en Janne greep het zilver. Bij de jongens 18+ werd Matthias Hiele vijfde en behaalde hij op twee van de drie onderdelen zelfs een bronzen medaille. Kobe Caryn eindigde als vice-Belgisch kampioen bij de jongens 15-17 jaar, waar Jelle Desmet de bronzen medaille behaalde.

Bij de meisjes 15-17 jaar werd Lise De Spiegeleer vice-Belgisch kampioen en eindigde Louise Declercq als vijfde. Lise won ook zilver bij de freestyleproef. Bij de snelheidsproef ging het goud naar Julie De Visscher. Julie won ook goud bij de uithoudingsproef en Zoë Rogiers mocht het zilver in ontvangst nemen.

Met dit Belgisch Kampioenschap verstevigen de Recrean Skippers hun leiderspositie als sterkste rope skippingclub van het seizoen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer